VÍKENDOVÝ SEMINÁŘ 26.-28.6 v NOVÝCH MLÝNECH

VÍKENDOVÝ


Víkendový seminář na téma:


JAK ZÍSKAT ZPĚT SVOU VNITŘNÍ SÍLU / téma našeho dětství / účel akce - transformace, osobní rozvoj

 Víkendový seminář ve Stodole v Nových Mlýnech na Litovelsku. Je to arte terapeutický a relaxační seminář, ve kterém navážeme kontakt se svým nitrem a projdeme ve vizualizaci i v dalších technikách některými okamžiky svého dětství. Záměrem tohoto kurzu je cesta k transformaci a k uvolnění energie, vytvoření hlubší autonomie, vůle a sebeúcty, ale také pro aktivity, větší vnitřní síly a radosti ze života. Víte, že vývojová fáze raného dětství mezi 18 měsícem a 4 rokem, kterou si vědomě většinou nepamatujeme, může způsobovat v dospělém věku řadu podvědomých reakcí, které nás mohou blokovat?

                  K tomuto tématu pro Vás připravuji řadu cvičení i společnou terapeutickou malbu. Program je poměrně nabitý, ale věřím, že si najdeme prostor také na individuální sdílení a odpočinek. Nudit se jistě nebudeme!

A protože barvy v nás dovedou rozvibrovat energii, v jednání je spolupráce s milým hostem Radimem Gabryszem, který pomocí vibrací zvuků  zharmonizuje naše energetická centra těla. Utišující a léčivé tóny a vibrace ovládá hrou na 24 tibetských mís.  



Můžete přijet dříve a využít procházky přírodou nebo sbírat dřevo na večerní posezení u ohně. Cesta je individuální, pokud byste se chtěli s někým domluvit na odvoz autem, dejte mi vědět a já Vás propojím mezi sebou. Začínáme večeří v 18 hodin, ale ubytovávat se můžete již od 15 hodiny. Pokud někdo z Vás hraje na kytaru, vezměte ji s sebou, rádi si zazpíváme společně nebo se jen zaposloucháme do příjemné hudby.

 

Cena kurzu zahrnuje : 

Plnou penzi, ubytování, výtvarné pomůcky, harmonizaci čaker tibetskými mísami, pečení vdolků a moji práci. Nápoje a cestovné si každý hradí sám. Pokud máte zájem se s někým domluvit na společnou cestu autem, kontaktujte mne a já Vás propojím mezi sebou. 

 

Co vzít s sebou? Sportovní odblečení, přezůvky, případně psací potřeby a notes, podložku na sezení, fotografii z dětství. 

Ubytování:  Je připraveno pro muže a ženy zvlášť ve dvou společných pokojích. Kapacita kurzu je omezena počtem 15 osob. 

Cena kurzu: 4200,- Kč Kvůli rezervaci místa prosím o platbu zálohy ve výši 1000,- Kč nejpozději do 15.6.2020 
Při platbě předem v plné výši je cena 4000,- Kč
  Do kolonky sdělení banky prosím pište označení Stodola + svoje jméno  Číslo účtu v KB 43-4600790227/0100.

Těší se na Vás Greta, Radim a Jarmila

 

Greta Sartori, lektorka . arteterapeutka . kouč osobního rozvoje . výtvarnice Absolventka PFUP v Olomouci, obor výtvarná teorie a výchova, psychologie a pedagogika, 15 let studia  numerologie a psycholoie barev, 2019 doplnění vzdělání o studium koučovacích technik a arteterapie

Radim Gabrysz - kamarád, výborný fotograf, citlivý umělec, který léčí zvukem  Technika masáže zvukem tibetské mísy mi byla předána Františkem Horvátem tak, jak mu byla předána tibetským mistrem Dr. Lobsangem Dhondupem Tsangem. 

Jarmila Friebová - kamarádka, majitelka Stodoly, usměvavá a kreativní žena 

 

 




zpět