23.-25. října 2020


NOVÉ MLÝNY, Stodola


AKCE BYLA ZRUŠENA



Milí přátelé, tvořivost všeho druhu, kterou máme rádi, je pro nás studnicí potěšení a zdrojem energie. Proto jsem se rozhodla připravit pro Vás další workshop s arteterapeutickým zaměřením, pod názvem JAK ZÍSKAT, ČI OBNOVIT SVOJI VNITŘNÍ SÍLU.
 
Arteterapie, ještě více kreativního sebevyjádření, které Vás jistě posunou o krůček blíž k sobě, ale terapie zvukem Radima Gabrysze hrou na tibetské mísy, která minule sklidila velký úspěch. Věřím, že toto setkání obohatí Vás i nás, uklidní, povznese i dodá energii tak potřebnou právě na podzim, kdy ubývá slunečních paprsků a máme pocit nostalgie.

Workshop je omezen ubytovací kapacitou, ale také potřebou soukromí a individuálního přístupu. Proto se neváhejte přihásit ještě dnes! 

MÍSTO: Stodola v Nových Mlýnech na Litovelsku
ČAS: 23.-25. října, začínáme večeří v 18 hodin, ale přijet můžete dříve. Budete mít prostor na procházku, běh nebo jízdu na kole.
CENA: 4500,- Kč, v ceně je ubytování, strava, zvuková masáž i výtvarné potřeby
DOPRAVA: V případě vlastní dopravy sleva 300,- Kč / do svého auta mohu přibrat 3 osoby
Pro klienty, kteří už byli na některé z mých akcí včetně osobní konzultace, sleva 5 %, tedy 250,-Kč

Shrnuto. Pokud pojedete vlastní dopravou a jste mými klienty / v minulosti jste absolvovali některý z mých kurzů nebo konzultací/cena pro Vás je 3950,- Kč. 

Záloha 1000,- Kč, platba předem. V případě zrušení akce Vám bude záloha neprodleně vrácena. Tuto zálohu vrátím pokud bude Vaše účast zrušena alespoň 5 dní před akcí nebo siki za sebe naposlední chvíli najdete náhradu. 

 
TĚŠÍM SE NA VÁS!!! Greta, Radim a Jarmila

Možná bude i překvapení v podobě vzácného hosta, se kterým jednám na společném programu. Brzy Vás budu informovat.  




zpět