RELAXAČNÍ POBYT V BESKYDECH, 1.-3. 9. 2021



Milé ženy a dívky,
dovolte mi nabídnout Vám relaxační pobyt v Beskydech se zaměřením na krásu, péči o tělo a harmonizaci zdraví prostřednictvím barev.

Odkaz na video upoutávku: https://www.staniabeauty.com/pobyty/


Vizážistka a propagátorka zdravého životního stylu Stanislava Krajčiová, která je zároveň autorkou tohoto smělého projektu, si nejprve vzala za cíl pečovat o zdravotní sestry a lékařky, které se podílely na péči o kovidové pacienty. K tomuto rozhodnutí poděkovat za jejich péči následně vyvstal  nápad oslovit širší okruh žen. Přece každá žena si zaslouží odpočinek, péči o krásu a zdraví, neboť tato doba klade právě na ženy velké nároky. 

Z mé strany mohu nabídnout arte terapeutickou péči nejen o vaše psychiku a příjemnou pohodu. Mým záměrem je předat vám informace o tom, které barvy jsou konkrétně pro každou z vás vhodné k harmonizaci zdraví, které barvy se nejlépe hodí pro váš typ. Vycházím z data narození a jednotlivých prvků jako je země, dřevo, oheň, kov a voda. Tyto poznatky využijete nejen v oblékání a interiéru, ale také ve vašem  jídelníčku. 
  
Zkrátka nepřijdou ani ženy, které mají rády pohyb. O ten se postará osobní trenérka fitness, lektorka a výživová poradkyně Barbora Kiovsky. Jejím ideálem je starořecká Kalokaghatia, která ztělesňuje harmonii těla a duše. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nabízené termíny se pohybují v rozmezí od poloviny srpna do poloviny září. Konkrétní data najdete ve výše přiloženém odkaze.



TĚŠÍME SE NA SPOLEČNĚ SETKÁNÍ S VÁMI v krásném prostřední hotelu TROYER v Beskydech!!!






zpět