NOVÝ ATELIÉR A SHOWROOM V OSTRAVĚ



Milí přátelé,

s politováním musím sdělit, že designové centrum ARTDOME ve Slezské Ostravě bylo z ekonomických důvodů provozovatelem uzavřeno. Vybudovat za tak krátkou dobu toto pracoviště a prezentovat originální díla deseti skvělých designérů nebylo jednoduché. Bohužel stejně náročná je i dnešní doba.
Děkuji všem návšětvníkům, kteří nám fandili a toto studio navštívili.

Zároveň touto cestou sděluji, že jsem se od 1. dubna 2023 otevřela nové prostory, kde budu pokračovat ve své práci arte terapeuta a kouče. Zároveň Vám nabízím barevném poradenství pro interiér, jeho dekoraci a obnovu architektonickými foliemi Coala.

Adresa: ulice Nádražní ulici 923 /118 v nedalekém centru Ostravy. Výhodou je, že je toto místo vzdálené od hlavního vlakového nádraží i centra města pouhé tři tramvajové zastávky. Vystoupíte na zastávce Křižíkova.

Pokud máte zájem o setkání přímo v centru Ostravy, pak nabízím konzultační místo v prodejně PF NÁBYTEK (prodejna sedaček české výroby) na náměstí Msgr. Šrámka v blízkosti divadla Jiřího Myrona. Na konzultaci je ale nutné se předem telefonicky objednat. 

Těším se na Vás!!! Greta Sartori

výtvarnice, designérka, kouč pro osobní rozvoj




zpět